Apivita predstavlja novi luksuzni set Queen Bee kojeg čini krema bogate teksture za normalnu i suhu kožu

Za bolji učinak kremu je najboje nanijeti nakon Queen Bee seruma 15ml koji se također nalazi u ovom setu kao i mini okoloočne kreme.
Vidi originalni članak

Apivita predstavlja novi Queen Bee - luksuzni set kojeg čini krema bogate teksture namijenjena normalnoj do suhoj i jako suhoj koži koja pruža potpunu njegu.

Obogaćena inkapsuliranom matičnom mliječi, patentiranim propolisom i fermentiranim medom timijana koji pružaju i zadržavaju hidrataciju, potiču kožu na dubinsku obnovu koja zaglađuje kožu, poboljšava gustoću i čvrstoću kože,redefinira konture lica i spriječava nastanak i smanjuje vidljivost pigmentacijskih nepravilnosti te pruža sjaj i ujednačen ten.

Za bolji učinak kremu je najboje nanijeti nakon Queen Bee seruma 15ml koji se također nalazi u ovom setu kao i mini okoloočne kreme.

'Mushroom' bob iznenađujuća je frizura koja će biti popularna u 2024.
Uz asimetričnu crnu haljinu, Salma Hayek naglasak je stavila na chic detalje
Odličan blejzer s uzorkom kraljica Letizia 'razbila je' crnim hlačama i klasičnim salonkama

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".