Novi Givenchy miris

Linija poznatih Givenchy Very Irrésistible parfema ima novi miris. Riječ je o Live Irrésistible mirisu, čije je zaštitno lice postala plavokosa glumica Amanda Seyfried...
Vidi originalni članak

Kombinacija voća, cvijeća i raznih začina idealan je recept za novi Givency parfem koji je ekskluzivno kreirala Dominique Ropion. Ovaj miris u prvi plan stavlja elegantnu damu koji se nošenjem kapi parfema na svom tijelu pretvara u dinamičnu i modernu djevojku. Takvom upravo vide preslatku glumicu prodorno zelenih očiju Amandu Seyfried koja je postala zaštitno lice za ovaj parfem. Za fotografiranje kampanje bio je zadužen provjeren umjetnički dvojac Mert & Marcus, a ljupka 29-godišnja glumica izgleda zaista bajkovito nevino se smiješeći u nježno ružičastoj haljini i vrtoglavo visokim potpeticama.

Live Irrésistible - mirisni spoj ananasa, opojne ruže i ambera u očaravajuće dizajniranoj bočici biti će uskoro dostupan na policama parfumerija u Sjevernoj Americi, a lijepa Amanda kao ambasadorica ovog parfema zamijenila je u toj ulozi glumicu Liv Tyler koja je na toj funkciji u Givenchyju bila punih deset godina.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".