Ako želite promjenu u kosi, isprobajte trendi nijansu koju cure biraju u potrazi za osvježenjem

Boja vanilije možda nije najjednostavnija za održavanje, no stvara pravi wow-efekt i donosi potrebno osvježenje
Vidi originalni članak

Ako ste raspoloženi za veliku beauty promjenu, imamo super prijedlog - nosi se boja vanilije, a ovo će ljeto biti u znaku plave kose. Kako piše Glamour, nakon razdoblja u kojem mnogi vrijeme većinom provode kod kuće, mnogi su se zaželjeli velikog osvježenja i frizura ili boje kose koje podižu raspoloženje.

Jedna od takvih boja upravo je boja vanilije koju najavljuju kao veliki ljetni hit, a uočili smo je na modelu Gabrielli Borges koji fantastično pristaje. Iza nijanse stoji brazilski ekspert za plavu kosu, Romeu Felipe, a boja je mješavina hladnih podtonova i toplih tonova. I kod ove boje kose, korijen je nešto tamniji, dok su vrhovi svijetli.

Zapravo, riječ je o transformaciji boje kose koja svakome može pomoći da osvježi postojeću frizuru i promijeni imidž za novu sezonu pred nama. Treba naglasiti kako je riječ o frizuri koju nije jednostavno održavati, odnosno zahtijeva malo češće posjete frizerskom salonu od svih tehnika bojanja i nijansi koje su popularne u zadnje vrijeme. Samo za primjer, Romeu je trebalo čak 12 sati za kreiranje boje kakvu ima model Gabriella Borges.

Karirano odijelo i cipele koje ne izlaze iz mode: Sanja Musić Milanović ponovno pokazala odličan smisao za modu
Dea Maria Računica je glumica, majka i postpartum doula: Primjećujem da su žene izgubile povjerenje u svoje tijelo
Znate li tko je Natalie Balmix? Mladu djevojku gledali smo na Dori, a sada je izbacila i novu pjesmu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".