Nakon izolacije isprobajte jednu od ovih boja kose: Izdvojili smo najpopularnije na Instagramu

Želite promjenu, a nemate ideju? Donosimo boje kose koje su veliki hit na društvenim mrežama, a možete ih isprobati kad prođe izolacija i otvore se frizerski saloni
Vidi originalni članak

Dok vrijeme provodimo doma, maštamo kakve bismo frizure mogli isprobati kad se ponovno otvore frizerski saloni. Ako niste za šišanje, uvijek se možete poigrati različitim bojama kose i pramenovima, a Harper's Bazaar izdvojio je nekoliko najpopularnijih boja kose, ako je suditi prema Instagramu, koje su veliki hit i s kojima zasigurno neće pogriješiti

Twilighting

Ovakve je pramenove među prvima isfurala Selena Gomez, a riječ je o boji koja je kombinacija ombre pramenova i babylightsa. Oni su jako decentni i izgledaju prirodno, no istovremeno kosi daju volumen i teksturu, a najbolje izgledaju na brinetama koje imaju zlatne podtonove. 

2000s Two-Tone

Dupa Lipa nedavno je u prvi plan stavila boju kose koja je bila veliki hit početkom 2000. Ova je boja namijenjena onima koji traže odvažniju promjenu, a postiže se da se donji dio kose boja u smeđe, dok je za gornji dio rezervirana nijansa plave. Ovakav look nosila je svojedobno Christina Augilera, a stilisti kažu da je ovakav look kao stvoren za avanturiste koji se ne boje isprobavati upečatljive stilove.

Orchard Red - nijansa između crvene i smeđe

Ako ste razmišljati o tome da prijeđte u crvenokose, no još uvijek se niste odlučili za taj potez, ova bi nijansa mogla biti dobro rješenje. Nalazi se na granici smeđe i crvene boje, a boja se mijenja ovisno o rasvjeti. Lako je nosiva, no i dalje izgleda posebno i drugačije, a nosila ju je i Kendall Jenner koja može biti odlična inspiracija. 

Chunky pramenovi

O chunky pramenovima koji su obilježili početak 2000. pisali smo nedavno kao o pramenovima koji se ponovno vraćaju u modu, samo u cool verziji, a nije trebalo proći dugo vremena da ovi trendi pramenovi osvoje brojne poznate dame i fashionistice. Jednako dobro izgledaju i na kraćoj i na dužoj kosi, kao i na valovitoj, ravnoj ili potpuno kovrčavoj, što nam je i dokazala Jennifer Lopez. 

Buttery Blonde

Kod ove nijanse plave korijeni su hladniji, dok je vrh kose topliji, a ova tehnika bojanja postaje sve popularnija među brojnim ženama jer je jednsotavnija za održavanje, a i dalje izgleda jako efektno te na kosi stvara efekt volumioznosti. 

Rooted Greige

Koloristi upravo ovaj trend najavljuju kao jedan od najvećih koji, ne samo da će se zadržati, nego će se još više razvijati tijekom cijele godine. I ovakvi su pramenovi jednostavni za održavanje, a ključ se nalazi u spajanju toplih, neutralnih tonova s pepeljastim nijansama u pramenovima, a velika prednost je ta što boja odgovara različitim tipovima kože. 

U galeriji pogledajte frizuru koju možete napraviti u izolaciji, a gotova je za 5 minuta:

FOTO: Instagram @rejuvenationsalon FOTO: Instagram @grazia_si FOTO: Instagram @jennychohair FOTO: Instagram @ashley_moore_ FOTO: Instagram @_thefab3 FOTO: Instagram @hagel_shop_de

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".