Ako želite novu boju kose, ali ne i drastičnu promjenu, isprobajte trend koji izgleda baš prirodno, a efektno

Ono na što treba pripaziti su nijanse koje se koriste - bitno je da budu tople, a s frizerom se posavjetujte oko toga hoćete li pramenove staviti preko cijele kose ili samo na vrhove.
Vidi originalni članak

Mnogi su se barem jednom našli u situaciji kada imaju zakazan termin u frizerkom salonu i znaju da žele promjenu imidža, no ništa drastično, a nemaju nikakvu ideju što napraviti s kosom. Ako se i sami nalazite u takvoj dilemi, imamo super prijedlog čiji je rezultat efektna i raskošna boja kose. Riječ je o trendu "tortoiseshell", odnosno boji kornjačevine koja izgleda prirodno, a i dalje ima wow-efekt. 

Prošle se godine ovaj trend pojavio u svijetu manikura, a sad se preselio i na kosu, gdje izgleda odlično! Riječ je o boji u kojoj se miješaju nijanse tamne čokolade, karamele, boja jantara i brončani tonovi, a sve je zaokruženo visokim sjajem. Ove je nijanse najbolje kombinirati u kosi balayage tehnikom, odnosno kombiniranjem svjetlijih i tamnijih tonova kako bi se postigao željeni efekt, piše Glamour

Ono na što treba pripaziti su nijanse koje se koriste - bitno je da budu tople, a s frizerom se posavjetujte oko toga hoćete li pramenove staviti preko cijele kose ili samo na vrhove. Za kraj, da biste postigli pravo efekt boje kornjačevine, važno je kosu održavati sjajnom i nakon izlaska iz frizerskom salona pa se opremite pravim proizvodima u kućnoj radinosti. 

Izgleda da su podočnjaci u trendu: Djevojke ih šminkom pojačavaju!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čišćenje lica prije spavanja je obvezno! Evo zašto baš nikad ne biste trebali zaspati sa šminkom
Proljeće će biti u znaku balerinki: Evo najljepših modela koje smo pronašli u novoj kolekciji
Studentica psihologije pravo je osvježenje na špici: 'S obzirom na situaciju, sredim se za svaki izlazak iz kuće'
Ona je prava majstorica spajanja nespojivog, a torbicu poput njezine odmah smo poželjeli i u svom ormaru

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".