Ako volite The Ordinary, obožavat ćete ovaj brend s jednako pristupačnim cijenama

Riječ je o brendu koji je mnogima prošao "ispod radara", no nudi genijalne proizvode u minimalističkom ruhu, a njihova cijena nije veća od 15 funti,
Vidi originalni članak

Ako razmišljate o minimalističkom, pristupačnom brendu koji nudi super vrijednost za novac, što vam prvo padne na pamet? Vjerujemo kako je to The Ordinary, brend kojeg mnogi zovu beauty herojem, no s njegovim kombiniranjem treba pažljivo jer treba dobro proučiti čemu služi pojedini proizvod i sastav kako vam ne bi napravili "nered" na licu.

Ako volite The Ordinary, vjerujemo kako ćete obožavati i The Inkey List, brend koji je mnogima prošao "ispod radara", no nudi genijalne proizvode, također u minimalističkom ruhu, a njihova cijena nije veća od 15 funti, odnosno približno 130 kuna, koliko je potrebno izdvojiti za skuplje proizvode iz asortiaman, piše WhoWhatWear.

Iza The Inkey List stoje Colette Newberry i Mark Curry, a filozofija brenda je stvarati učinkovite proizvode s dobro poznatim i vrlo traženim sastojcima s kojima će koža biti zdrava i njegovana. U sastavu se najčešće mogu pronaći ulje divlje ruže, hijaluronska kiselina, kolagen i retinol, no brend je ponudio i nekoliko "složenijih" proizvoda za koje misle da ih još uvijek nema na tržištu.

Ne treba čuditi činjenica da mnogi uspoređuju The Ordinary i The Inkey List s obzirom na to da se oba brenda mogu pohvaliti formulama orijentiranima samo na jedan sastojak koji su ujedno i visoko-djelotvorni, a cijena im je i više nego pristupačna. The Inkey List kod nas nije dostupan u fizičkim trgovinama, no može se pronaći na web shopovima kao što su Look Fantastic, Feel Unique i Cult Beauty. 

Ako vodite bitku s kožom sklonom nepravilnostima, vrijeme je da doznate više o ovoj super kiselini
Domaća vizažistica savjetuje kako odabrati bronzer koji će na licu izgledati prozračno i prirodno
Super savjeti s kojima će ruž ostati postojan te biti dugotrajan i ispod zaštitne maske za lice
Jeste li isprobali hidratantnu kremu za lice koju je Reddit proglasio najboljom na svijetu?

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".