Ako volite jednostavnost na noktima, od Jennifer Lopez prepišite super alternativu klasičnoj francuskoj manikuri

Manikure pjevačice i glumice potpisuje Tom Bachik, a na društvenim je mrežama pojasnio kako napraviti "french" poput onog kojeg nosi Jennifer Lopez.
Vidi originalni članak

O modnim izborima Jennifer Lopez s njezina dva vjenčanja s Benom Affleckom pričalo se danima, a osim vjenčanica, u fokus je došao i beauty odabir pjevačice i glumice. Kod manikure se držala klasike, ali u pomaknutoj varijanti pa je odabrala malo drugačiju varijantu francuske manikure

Tzv. french u posljednje je vrijeme doživio brojne verzije, od mikro širine bijelog dijela pa do šarenih vrhova, a odličnu alternativu Lopez je odabrala za dvoje vjenčanje. Odlučila se za vrlo dugačke nokte bademastog oblika i poluproziran lak s tamnijim dijelom na vrhu. Tako su kroz lak mogli vidjeti bijeli vrhovi na gornjem dijelu pa je manikura izgledala poput francuske, samo s nadlakom u mliječnoj nijansi. 

Takav izbor nije idealan samo za svečane prigode poput vjenčanja, nego se može nositi i za svaki dan, pogotovo ako preferirate jednostavnost i naginjete nešto prirodnijem izgledu. Za manikure Jennifer Lopez zaslužan je Tom Bachik koji potpisuje i french varijantu s vjenčanja, a na društvenim mrežama često objavljuje njezine manikure. Napisao je ranije kako nema ništa ljepše od ljetne, svježe i čiste bijele na noktima, što je kasnije bio i izbor Jennifer Lopez za vjenčanje. 

Najbolje od svega je što ne morate nužno ići u salon na ovakvu manikuru jer je nokte u mliječnoj nijansi lako napraviti i kod kuće, piše Glamour. Bachik je na Instagramu otkrio da je nokte prvo oblikovao u mekani, bademast oblik i potom ih nalakirao neprozirnim lakom za nokte s mliječno.bijelom završetkom. Bachik je koristio nijansu Be the Light brenda Bio Seaweed Gel, no željeni će efekt napraviti svaka mliječno-bijela nijansa. Tajna savršene manikure Jennifer Lopez je njegovan nokat, kao i besprijekorna završna obrada. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".