Ako tražite ideju za novu savršenu manikuru, zavirite na profil domaće influencerice s najljepšim noktima

Slađana Ostić, poznatija po svojem instagramskom nadimku @slakipalaki, često pratiteljice na društvenim mrežama oduševi svojim prekrasnim manikurama
Vidi originalni članak

Ideja za savršenu manikuru je jedna od onih slatkih briga kojoj se uvijek veselimo, a s toplijim, proljetnim danima pred nama, u potrazi smo i za novim idejama koje jedva čekamo isprobati. Ako je pred vama zakazani termin u kozmetičkom salonu ili ćete se za novu manikuru pobrinuti u kućnoj radinosti, donosimo Instagram-profil koji je naš neiscrpan izvor inspiracije. 

Riječ je o profilu Slađane Ostić, na društvenim mrežama poznatije kao @slakipalaki, koja nas osim izvrsnim odjevnim kombinacijama, uvijek iznova oduševi idejama za manikuru.

Ako ste u potrazi za novom, savršenom manikurom, ideje pronađite u galeriji. Vjerujte nam, teško je odlučiti se samo za jednu: 

FOTO: Instagram @slakipalaki FOTO: Instagram @slakipalaki FOTO: Instagram @slakipalaki FOTO: Instagram @slakipalaki FOTO: Instagram @slakipalaki FOTO: Instagram @slakipalaki FOTO: Instagram @slakipalaki FOTO: Instagram @slakipalaki FOTO: Instagram @slakipalaki FOTO: Instagram @slakipalaki FOTO: Instagram @slakipalaki FOTO: Instagram @slakipalaki FOTO: Instagram @slakipalaki FOTO: Instagram @slakipalaki

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".