Ako ste u potrazi za novom maskarom, na ove s drogerijskim potpisom trebate obratiti pozornost

Profesionalni vizažisti za Vogue su preporučili pet maskara po pristupačnim cijenama
Vidi originalni članak

Pronaći savršenu maskaru nije nimalo jednostavan zadatak, pogotovo kad se na jednu listu stave svi kriteriji koje maskara treba zadovoljavati. Ona, prije svega, trepavicama i pogledu mora pružiti wow-efekt. Treba biti dugotrajna i ne trusiti se na očima, a poželjno je i da se ne razmazuje. Također, bitna je stavka i cijena pa smo uvijek u potrazi za učinkovitim proizvodima po pristupačnoj cijeni.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uvijek rado poslušamo savjet mame, sestre, prijateljice ili kolegice pa isprobamo maskare koje su se njih dojmile, no ovog smo puta savjet pronašli kod profesionalnih vizažista. Oni su za Vogue izdvojili pet maskara s drogerijskim potpisom po pristupačnijim cijenama koje vrijedi dodati u košaricu. Od bogatijih boja do glađe, kremastije teksture, kao i do modela koji naglašavaju trepavice, dodaju dužinu i daju ekstra volumen, svatko će među izdvojenim maskarama pronaći onu savršenu za sebe. 

  1. L'Oréal Voluminous Mascara
  2. Covergirl Lashblast Volume Mascara
  3. Neutrogena Healthy Volume Mascara
  4. Maybelline Sky High Lash
  5. L'Oréal Telescopic Mascara

Inače, kako smo ranije pisali, danas su maskare koje obećavaju volumen broj jedan na tržištu. Gotovo sve kozmetičke kuće u svojoj ponudi imaju maskaru koja nadograđuje trepavice. Možete nanijet i više slojeva maskare, no bitno je pričekati između nanošenja, a to rezultira većim i vizualno gušćim trepavicama. Maskaru je dobro kombinirati i s olovkom koja, istočkana ili u liniji tik do trepavice, daje iluziju gusoće, a maskara pojačava dojam prekrasnog pogleda. 

 

Zgodna dama ukrala pozornost u tajicama o kojima je mišljenje podijeljeno i cool tenisicama kakve ne viđamo često

Elegantna dama, čiji stil obožavamo, još nas je jednom "razoružala" svojim izvrsnim stajlingom

Ona je totalno svoja! Na zagrebačkoj špici dugo nismo vidjeli ovako otkačen i cool stajling

Liječnica Musić Milanović: 'Doručak nikad ne preskačem i moj dan počinje rano. Volim jutarnju tišinu'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".