Ako ste u potrazi za novim mirisom, stručnjaci kažu da su ovi parfemi najveći trend 2021. godine

Riječ je o parfemima kojima stručnjaci predviđaju veliku popularnost u ovoj godini, a u ponudi svatko može pronaći onaj idealan za sebe, bez obzira na to preferirate li orijentalne, cvjetne, drvenaste, puderaste ili neke sasvim druge mirisne note.
Vidi originalni članak

Dobar je parfem mnogo više od mirisa jer je dovoljna samo jedna kap da podsjeti na dragu osobu ili određeni trenutak iz prošlosti, kao i poboljša raspoloženje. O parfemima koji podižu raspoloženje pisali smo nedavno, a iako je to individualno jer će pojedini miris potaknuti dobro raspoloženje ovisno o tome na koju uspomenu podsjeća, cvjetne se note često povezuju sa srećom, a ruža, jasmin i neroli jako su popularan odabir pa, ako razmišljate o takvom parfemu, znate kakve note trebate tražiti.

Ova je krema zaludila internet i bacila puder u drugi plan! Pogledajte o čemu se radi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ako ste u potrazi za novim omiljenim mirisom, donosimo parfeme koji imaju titulu najpopularnijih u 2021. godini. Kako piše WhoWhatWear, riječ je o parfemima kojima stručnjaci predviđaju veliku popularnost u ovoj godini, a u ponudi svatko može pronaći onaj idealan za sebe, bez obzira na to preferirate li orijentalne, cvjetne, drvenaste, puderaste ili neke sasvim druge mirisne note. 

Ako ste u potrazi za klasičnim, cvjetnim mirisima koji su pravi sinonim za proljeće, razmislite o mirisima s potpisom Guccija, Valentina ili Jo Malonea. Ljubitelji orijentalnih mirisa uživat će u Chanelovim, Valentinovim i Louboutanovim parfemima, a ako volite voćne note, tu su Tom Ford i Giorgio Armani. Među parfemima koji su apsolutni hit ove godine svatko može pronaći onaj idealan za sebe, a sve ih donosimo u galeriji.

Christian Louboutin Loubicroc Eau de Parfum Valentino Born In Roma Yellow Dreams Uomo Eau de Parfum Chanel Le Lion de Chanel Valentino Voce Viva Eau De Parfum for Women Gucci Bloom Profumo di Fiori Eau de Parfum for Her Jo Malone Londn Scarlet Poppy Cologne Intense Maison Margiela Replica Bubble Bath Eau De Toilette Lancôme Idôle Eau de Parfum Limited Edition Giorgio Armani Sì Intense Tom Ford Bitter Peach Eau de Parfum

Budući da se bliže topliji dani, prisjetili smo se savjeta Boruta Mihalića koje je ranije rekao za Divu. Pojasnio je kako ljudi tada radije biraju svježe note, bilo da je riječ o citrusnim notama, akvatičnim, kremastodrvenastim, slatkastim ili lagano cvjetnim mirisima.

- Budući da se i među parfemima izmjenjuju trendovi, već nekoliko sezona popularni su mirisi s notom nerolija, odnosno cvijeta naranče, koji pomalo zamjenjuje azijski citrus yuzu - rekao je Borut tada.

Čizme kakve nosi Jelena Veljača super su dodatak svakoj kolekciji, a otkrila nam je što u modi ne voli
Njezin stil obožavamo, a čizmama krade pozornost: 'Danas mi je ležeran dan pa si mogu dopustiti ovakav outfit'
30 natkošulja već od 99,90 kn koje su apsolutni must have i ovog proljeća
Hit na Amazonu kojeg trebate isprobati ako želite njegovanu, zdravu i glatku kosu: 'Ovaj proizvod je čaroban'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".