Ako razmišljate o promjeni boje kose, isprobajte jednu od ove tri nijanse jer su apsolutni hit

Mnogima je upravo jesenska paleta boja omiljena jer donosi raskošne i bogate nijanse, a ništa drugačije nije ni kad je riječ o kosi
Vidi originalni članak

Jesen je uvijek rezervirana za promjene, kako u ormaru, tako i one beauty. Osim na promjenu rutine njege kože, to se odnosi i na kosu pa se mnogi s novom sezonom odlučuju i za novu boju kose. Ako razmišljate o novom imidžu, a nemate ideje što isprobati, donosimo tri ideje za tri različita stila - svakoj je nijansi zajedničko da dolazi iz raskošne i bogate jesenske palete boja, a inspiraciju crpe iz omiljenih jesenskih napitaka!

Boja vruće čokolade

U hladnijim danima, tamne boje kose mogu izlgedati suho i beživotno te pomalo monotono, no super osvježenje pružit će nijansa vruće čokolade koja će kosi dati potreban sjaj. Ovakav je look najbolje postići u dogovoru s frizerom koji će znati koji je tretman kosi potreban da bi joj se vratili živost i sjaj. 

'Pumpkin spice' nijansa

Ako razmišljate o nešto otkačenijoj promjeni, nijansa pumpkin spice ili najjednostavnije opisano, nijanse bundeve, super su odabir koji neće proći nezamijećeno. Korijen kose može biti nešto tamniji od vrhova, a naglasak je stavljen na živopisne bakrene tonove koji kosi daju dimenzionalnost, objašnjavaju stručnjaci za Glamour

'Maple spice' nijansa

Ako ste ljubiteljica plavih tonova, oduševit će vas maple spice nijansa koju karakteriziraju topli tonovi. Da bi se postigao ovakav look, točnije dimenzija i dubina kose, lice se treba "uokviriti" svijetlim nijansama, dok je ostatak kose u nešto tamnijim tonovima, u nijansi koju stručnjaci vole nazivati boja javorovog sirupa. 

Učestalost pranja, količina šampona i regeneratora... Evo zbog čega se kosa brzo masti i na što treba pripaziti
Ležerne frizure koje možete nositi ove jeseni: Gotove su za par minuta, a imaju wow efekt
Još jedna tehnika bojanja kose kojoj frizeri predviđaju popularnost: Jednostavna za održavanje, a izgleda wow!
Imate li problema s peruti? Dermatolozi otkrivaju zašto se javlja i kako riješiti problem na najbrži način

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".