Ako razmišljate o bobu, ali nemate hrabrosti za šišanje, isprobajte ovu frizuru idealnu za proljeće

Ovakva je frizura odličan odabir ako želite nešto novo i osvježavajuće, a istovremeno niste spremni za veliku promjenu.
Vidi originalni članak

Zasigurno ste se barem jednom našli u dilemi - ošišati kosu ili je i dalje puštati. Svi znamo, kosa raste, no ipak teško je napraviti neki radikalan rez. No, s druge strane, bob izgleda jako chic i ponovno je i ovog proljeća jedna od najpopularnijih frizura koju trendseterice obožavaju. Ako razmišljate o šišanju, no nemate dovoljno hrabrosti za drastičnu promjenu imidža, odličnu smo inspiraciju pronašli kroz Lucy Hale, filmske glumice fashionistice koja je prava kraljica bob-frizura jer joj sve dužine, kao i različite vrste boba pristaju jednostavno savršeno. 

Kako piše Glamour, njezina je frizura savršen prijelaz između kratkog boba i dugačke kose, a ovakav je odabir jako svestran pa se može isfurati na različite načine. Primjerice, za razliku od klasičnog, kratkog boba, frizuru lako možete svezati u nisku punđu ili rep, a jednako dobro izgleda kad se nosi potpuno ravno ili u laganim valovima. 

Ovakva je frizura odličan odabir ako želite nešto novo i osvježavajuće, a istovremeno niste spremni za veliku promjenu. Također, ovakva frizura može biti i super prijelazno razdoblje prema još kraćoj frizuri, ako se za nju odlučite jer ćete kasnije, kad se jednom naviknete na nešto kraću kosu, jednostavnije donijeti odluku za kratku verziju boba. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovakav "prijelazni" bob šiša se na dužinu do ključne kosti, a može se nositi s razdjeljkom na sredini ili s razdjeljkom po strani, ovisno o tome kako više preferirate. 

Osim boba duljine do ključne kosti, ove je sezone hit i asimetrični bob. Riječ je o frizuri koja pristaje različitim oblicima lica i jako se lako održava.

- Asimetričan bob doživljava veliki povratak ove godine. On je izvrstan izbor jer pristaje različitim oblicima lica, kao i različitim teksturama kose, ovisno o tome koliko se kratko želite ošišati - ispričala je frizerska stručnjakinja za Glamour. Asimetrični bob nešto je kraći od klasičnog boba i šiša se na nejednake dužine kako bi jedna strana bila kraća od druge. Radi se o nešto klasičnijem odabiru frizure, s malim pomakom kako bi frizura bila otkačenija i zabavnija.  

Zašto za ovo nismo znali ranije? Super TikTok trik za nanošenje korektora koji pruža 'face-lift' efekt
Biste li nosili otkačene hlače kakve nosi lijepa dizajnerica i model? Nisu za svakog, a super joj pristaju
Ponovno nas je osvojila kombinacije odvjetnice čiji je stil divan! Savršeno spaja damske i rokerske komade
Dama od koje možemo učiti o stilu: Oduševit će vas kombinacije profesorice engleskog i njemačkog jezika

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".