Ako ne volite kreme za sunčanje, ove u kamenu najbolja su varijanta koje pružaju savršenu zaštitu od sunca

Većina formula dolazi s ugrađenom četkicom za jednostavno ponovno nanošenje i prenosivost, ali druge se nalaze u kompaktnom obliku.
Vidi originalni članak

Iako zvučimo kao pokvarena ploča, krema za sunčanje je apsolutno neophodna. I, na sreću, više nisu ljepljive i masne kako su prije bile. S opcijama kao što su tonirane kreme, podloge pune SPF-a te rumenila i bronzeri s kremom za sunčanje, možemo nositi SPF svaki dan. Jedna od naših omiljenih inovacija u zadnje vrijeme je krema za sunčanje u prahu – oblik kreme za sunčanje koji se lako nanosi i koji oponaša teksturu pudera sa zaštitom od sunca.

Većina formula dolazi s ugrađenom četkicom za jednostavno ponovno nanošenje i prenosivost, ali druge se nalaze u kompaktnom obliku. Kako bismo vam pomogli da suzite izbor najboljih pudera za zaštitu od sunca na tržištu, donosimo vam popis najboljih krema u za zaštitu od sunca u kamenu.

Colorescience Brush-On Sunscreen Mineral Powder
Ne samo da je ova krema u prahu savršena za putovanja, nego također čini ponovno nanošenje svaka dva sata nevjerojatno lakim zadatkom. Osim toga, dermatolozi je obožavaju. Certificirana dermatologinja Marisa Garshick je za Byrdie rekla da je formula dvostruko učinkovita u pružanju zaštite od UVA i UVB zraka, kao i onečišćenja, plave svjetlosti i infracrvenog zračenja.

“Ovo je izvrsna opcija za one koji traže mineralnu zaštitu od sunca; sadrži cinkov oksid i titanijev dioksid, plus Enviroscreen tehnologiju za zaštitu kože,” objašnjava ona. Najbolje od svega je što se lako može nanijeti preko šminke ili gole kože i koristiti u gotovo svakoj situaciji.

Hawaiian Tropic Mineral Powder Sunscreen Brush, SPF 30 for Face, Translucent
Još jedna mineralna formula, Hawaiian Tropic's Mineral Translucent Sunscreen Powder Brush ima impresivno lagan dojam koji, kao što ime sugerira, ostavlja iza sebe neprimjetan proziran završetak. Oni s kožom sklonom aknama imat će koristi od činjenice da nije komedogen i sviđa nam se što se može koristiti bilo gdje na tijelu, uključujući vlasište. Dozator ponekad može biti zahtjevan, možda ćete ga morati tapkati po tvrdoj površinu nekoliko puta, ali puder džepne veličine izvrstan je za držati pri ruci kada ste u pokretu.

iS CLINICAL PerfecTint Powder SPF 40
PerfecTint iz iS Clinical je odličan izbor ako tražite nešto što ima malo veću pokrivenost. Svilenkasto glatka završna obrada skriva izgled pora, mrlja i više dok upija površinsku masnoću i štiti kožu od sunca sa SPF 40. Formula sadrži botaničku antioksidansnu Extremozyme tehnologiju marke koja pomaže u zaštiti kože od agresora iz okoliša i daje besprijekornu završnicu. Bez obzira koju od pet nijansi odabrali, svidjet će vam se kako se lijepo nanosi na lice, vrat, dekolte, tjeme i svugdje gdje vam je potrebno malo tonirano prekrivanje.

Supergoop! (Re) setting 100% Mineral Powder, Translucent
Ne samo da puder za učvršćivanje natopljen kremom za sunčanje olakšava ponovno nanošenje SPF-a tijekom dana, nego upija masnoću i također kontrolira sjaj. Zahvaljujući četkici za nanošenje, pomaže da koža i šminka izgledaju vidljivo glatkije, ali i budu dobro zaštićene sa SPF 35.

Sun Protection Mineral Face Powder SPF 30
Doduše, kreme za sunčanje u prahu po prirodi nisu najotpornije na vodu, ali ova iz Derme E nadmašuje ostale u ovoj kategoriji. Štoviše, potpuno je prozirna i može se nositi samostalno ili preko šminke za besprijekoran završetak. Zahvaljujući sastojcima poput zelenog čaja, ekstrakta cvijeta kamilice i vitamina E, ovaj proizvod umiruje kožu i daje vitalne antioksidanse koji su joj potrebni.

Kendall Jenner u najhrabrijoj kombinaciji do sad: Kratkom crnom haljinom prihvatila trend 'golog odijevanja'
Kate Middleton kao gošća na vjenčanju oduševila u elegantnoj ružičastoj haljini s potpisom Elie Saaba
Njezina je haljina jedna od najefektnijih na špici: 'Lijep je dan, pa sam se odlučila za veselu zelenu'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".