Ako je suditi po modnim pistama, sad je pravo vrijeme da svoju kosu obojate u - ružičasto!

Iako je pomalo ekstavagantan, vjerujemo kako će se ovaj trend proširiti i dalje od granica modnih pista
Vidi originalni članak

Prije nekoliko sezona dame su jednostavno poludjele za ružičastom kosom, osobito njezinim pastelnim tonovima. Na Tjednu mode u Londonu ponovno su se pojavili modeli s bubblegum nijansom ružičaste boje, a nije dugo trebalo da se taj trend preseli i na društvene mreže.

Za njih je među prvima zaslužna dizajnerica Mariana Zaragoza koja je predstavila "hot pink", a to je samo jedna boja iz cijelog spektra koje su prikazane na modnim pistama. 

Trend je toliko popularan da je čak i Snapchat dodao filter s ružičastom kosom. Zato, ako se imalo dvoumite trebate li obojati kosu u ovu genijalnu boju, sad je stvarno pravo vrijeme za to jer će nadolazeće sezone biti u svim tonovima ružičaste!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".