Trikovi za svjež i odmoran izgled

Vikend je iza nas, no sna nikad dovoljno...
Vidi originalni članak

Malo tko stigne odspavati osam sati dnevno, zar ne? Jedno je istraživanje pokazalo da prosječna žena u dobi između 30 i 60 godina spava 6 sati i 40 minuta tijekom radnog tjedna. Budući da sve želimo izgledati odmorno i svježe, a često nam obaveze i posao ne dozvoljavaju tih prijeko potrebnih par sati, donosimo sedam trikova kako da izgledate kao da ste dovoljno odspavali! 

Jogurt neka vam bude saveznik u borbi protiv vrećica ispod očiju! 

Umjesto da se zaputite u kupaonicu i krenete sa svojom jutarnjom rutinom, zaputite se do hladnjaka. Uzmite grčki jogurt i malu količinu utapkajte ispod očiju i pustite da stoji dok pijete svoju jutarnju kavu. Mliječna kiselina će umanjiti natečenost ili napuhnutost podočnjaka! Ako nemate jogurt, poslužit će i vrećica biljnog čaja.

Hidratizirajte se!

Takozvani "dewy look" je najbolji primjer odmornog izgleda. Započnite dan s hidratizirajućom maskom za lice i koža će vam izgledati nahranjeno i svježe!

Jutarnjoj njezi dodajte posvjetljujuću hidratantnu kremu!

Kreme s hijaluronskom kiselinom učinit će kožu svježom i glowy.

U podlogu dodajte iluminirajuću kremu!

Kako biste povećali zdravi sjaj kože u hidratantnu kremu ili tekući puder dodajte kap tekućeg highligtera ili kreme s iluminirajućim česticama.

Ne preskačite rumenilo!

Zdrava koža ima boje u obrazima zato koristite rumenilo, po mogućnosti u kremi, koje odgovara vašem podtonu. 

Koristite nude eyeliner!

Na waterlineu koristite nude olovku kako biste osvježili pogled.

Preskočite crnu olovku i maskaru uz donji kapak!

Iako crna olovka i smoky look izgledaju vrlo chic, izgledat ćete umornije. Ako baš ne možete bez olovke, podvucite laganu crtu uz vanjski kut donjeg kapka, ali maskaru nemojte nanositi na donje trepavice.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".