7 najprodavanijih parfema s Notina među kojima možda pronađete i najmirisniji poklon za Božić

Izdvojili smo sedam ženskih mirisa koji na Notinu imaju status bestsellera.
Vidi originalni članak

Parfem je uvijek dobra ideja - kako dragoj osobi, tako i sebi pa je i Božić idealna prilika za najmirisniji poklon. Ako nemate inspiraciju kakav darovati ovih blagdana, a želite možda isprobati nešto novo, inspiraciju možete pronaći među najprodavanijim parfemima s Notina. 

Zavirili smo u njihovu kategoriju najprodavanijih proizvoda i izdvojili sedam popularnih mirisa koje prati status bestsellera

Calvin Klein Beauty, 50 ml, 187,90 kn

Prvi na popisu je parfem koji je na Notinu opisan kao sinonim za eleganciju i svevremensku ljepotu. Oduševit će ljubitelje cvjetnih mirisa jer donosi note jantara, dok se u srcu parfema nalazi ženstveni jasmin, upotpunjen notama cedra. 

Calvin Klein Euphoria, 100 ml, 412,40 kn

Ljubitelji voćno-cvjetnih mirisa s daškom Orijenta uživat će u parfemskom hitu brenda Calvin Klein. Prva je aroma nara koja se isprepliće s cvjetnim srcem mirisa. U bazi se nalaze lotos i crna orhideja, a završni dio mirisa čini kombinacija ljubičice, mošusa, ambre i mahagonija. 

Chopard Wish, 75 ml, 162,90 kn

Voćne note miješaju je snotama opojnih ljubičica, svježeg meda, egzotične orhideje i čistog mlijeka. U bazi mirisa nalaze tople note vanilije, slatke karamele, čiste tople sandalovine, pačulija i jantara. 

Calvin Klein Eternity, 100 ml, 218,90 kn

Tko voli romantične mirise, uživat će u još jednoj mirisnoj uspješnici brenda Calvin Klein. Idealan je za svaki dan, a prvo što osjetite su tonovi citrusa, frezije i kadulje. Slijede mirisi ljubičice, đurđice, jasmina, ljiljana, karanfila i ruže, uz dodatak sandalovine, mošusa i akorda ambre. 

Jil Sander Sun, 75 ml, 104,50 kn

Želite li u zimske dane unijeti dozu ljeta, ovaj je miris savršen izbor jer je inspiriran zrakama sunca i plažom pa je genijalan podsjetnik na ljeto. U njemu se citrusne note miješaju s drvetom ruže i slatkim cvjetovima fričke naranče. Cvjetnu kombinaciju čine tonovi ruže, ljiljana i ylana-ylanga, a mirisnu kompoziciju zaokružuje slatka vanilija i tonkovac, uz dodatak toplih drvenih nota. 

Versace Crystal Noir, 90 ml, 668 kn

Tražite li parfem koji ostavlja dozu luksuza i baršunastu mekoću, obratite pozornost na voćno-orijentalni karakter Versaceovog parfema. Opisuju ga kao miris idealan za hladne dane. Prvo do izražaja dolaze note đumbira, kardamoma i papra, zatim cvijet naranče, gardenija i božur, a u bazi se nalaze sandalovina, mošus i jantar. 

Hugo Boss BOSS Nuit, 30 ml, 216,50 kn

Ako ste u potrazi za parfemom koji je idealan za večer i posebne prigode, onda je hit Hugo Bossa super ideja. Breskva je prva koja osvaja, slijede jasmin, ljubičica i bijeli cvjetni tonovi, a točka na 'i' su sandalovina i mahovina. 

Trio s arhitekture ima sjajan smisao za modu: Toni nosi cool kaubojke, Karmen genijalan kaput, a Antonio odlične gležnjače

Kaput kakvog nosi simpatična Carla ne izlazi iz mode: 'Pratim trendove, ali ne kupujem nešto što bih nosila samo jednu sezonu'

Vanja Modrić navijački je stajling zaokružila skupocjenom Chanelovom torbom koja se smatra modnim ulaganjem

Što je trenutno najprodavanije u Zari? Izdvojili smo modne favorite za zimske dane od 139,90 kn

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".