Dovedite ten do savršenstva!

Kada primjetite da su neprospavane noći ili stres ostavili trag na vašoj koži ovih šest trikova spasit će stvar!
Vidi originalni članak

Nakon stresne blagdanske sezone prepune ludih božićnih i novogodišnjih zabava i vašoj koži je potreban svojevrsni detoks. Donosimo šest jednostavnih koraka odobrenih od strane najpoznatijih svjetskih modela.

1.Ujutro očistite lice tonerom

Umjesto sredstva za čišćenje lica za jutarnje čišćenje lica uglavnom je bolja opcija toner. Osim što je blaži neće na vašu kožu djelovati pretjerano agresivno.

2. Smanjite unos šećera

Nakon blagdanskog predoziranja neodoljivim kolačima vrijeme je da obratite pozornost na unos šećera. Osim za cjeloukupno zdravlje organizma, smanjen unos šećera usporit će proces starenja i stvaranja prvih sitnih borica na licu.

3. Redovit posjet kozmetičarki

Tretmani za lice možda vam se čine kao nepotreban luksuz no bez obzira koliko dobro pazite na svoju kožu, barem dva put godišnje posjet kozmetičarki koja će vaše lice nahraniti i temeljito očistiti učinit će čuda za vašu kožu. Umjesto kupovine pete po redu male crne haljine ili trećih novih štikli uložite novac u tretman lica i ono će vam biti zahvalno. Vjerujte nam nećete požaliti. 

4. SPF!

O tome koliko je SPF važan za vašu kožu već ste,sigurni smo, čuli sve. Zaštita od opasnih sunčevih zraka koje štete vašoj koži i uzrokuju prerano starenje obavezna je.

5. Hidratacija kože

Svakodnevna hidratacija kože, osobito u zimskim mjesecima, nezaobilazan je korak. Uz to pokušajte izbaciti sokove iz svog života. Osim što se radi o potpuno nepotrebnim kalorijama prepunih šećera, zamijenite li ih s vodom vaša će koža dobiti dodatnu dozu hidratacije i zablistat će.

6.Vježba!

Ne morate postati fanatik i provoditi sate u teretani ali vježba će goditi kako vašoj koži tako i tijelu i duhu. Nagovorite prijateljicu i upišite se na pilates ili zumbu, i zabavite se zajedno. Također vrijeme je da prestanete tražiti izlike za to jer su dva sata tjedno nešto što možete i trebate odvojiti za sebe. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".