5 razloga zašto ćeš se zaljubiti u FOREO LUNA go uređaj za čišćenje lica

Putovanje prema blistavoj koži počinje, a čišćenje lica bilo kada i bilo gdje, čini LUNU go tvojim najboljim suputnikom.
Vidi originalni članak

Saznaj kako je lako uključiti revolucionarni LUNA go uređaj za čišćenje i masažu lica protiv bora u svoj život. LUNA go već je osvojila brojne nagrade i srca diljem svijeta. Nastavi čitati i saznaj kojim će sve sredstvima ovaj revolucionarni uređaj švedskog brenda FOREO osvojiti i tebe.

Personalizirana njega, kako i priliči
Ti si posebna, tvoja koža je posebna pa kako bi se onda za nju mogla brinuti obična četkica? Zato LUNA go uređaj u startu dolazi u četiri varijante, koje se razlikuju po obliku, debljini i rasporedu mekanih silikonskih dodirnih točaka, posebno prilagođenih potrebama različitih tipova kože. Ružičasta LUNA go za normalnu, lila za osjetljivu, plava za mješovitu i mint-zelena za masnu kožu. 

Mjerljivo bolja od umivanja rukama
Istina, ruke su sjajne u obavljanju mnoštva poslova. Ali, kad smo kod čišćenja lica, LUNA go uvjerljivo pobjeđuje. Samo zamisli, ovaj mali, na dodir tako nježan silikonski uređaj, T - sonic pulsacijama uklanja 99.5% više nečistoća i sebuma no što to čini pranje rukama, dok istovremeno odčepljuje tvoje pore i vrši blagi piling.

Higijenska sama po sebi
Uređaj za čišćenje lica koji je otporan na nakupljanje naslaga bakterija? Konačno! LUNA go je, kao i svaki drugi FOREO LUNA uređaj, napravljena od ultra-higijenskog silikona. Koliko je to ultra higijenski? Čak 35 puta više od standardnih, najlonskih glava četkica za čišćenje lica. 

Ulaganje koje se višestruko isplati
Jednom kupiš ovo malo silikonsko čudo i bez brige si godinama. LUNA go je vodootporna, baterija joj je dugotrajna i toliko je učinkovita da je dovoljno koristiti je samo minutu dvaput dnevno za neusporedive rezultate čišćenja. Iste postiže tek s mrvicom tvog omiljenog gela, pjene ili sapuna - što znači da produljuje trajanje drugih proizvoda. 

Nježna borba protiv bora
Stražnja strana glave uređaja ima silikonske nabore koji se, pogonjeni pulsacijama niže frekvencije, bore protiv bora oko usana i očiju. Za opuštajuću masažu koja kožu čini vidljivo čvršćom i napetijom, koristi LUNU go minutu nakon čišćenja. Osim što će osvježiti tvoj izgled, pomoći će u boljoj apsorpciji seruma i drugih proizvoda za njegu koje nanosiš nakon čišćenja.

FOREO LUNA go je uređaj kojeg je zaista lako voljeti. Kompaktna je, učinkovita, lako prenosiva, teško ‘zaprljiva’, a postiže sjajne rezultate uz minimalan utrošak tvog vremena. Već si se napola zaljubila? A još ti nismo sve ni rekli! Odsad LUNA go i LUNA play plus uređaje možeš pronaći u odabranim BIPA poslovnicama diljem Hrvatske.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".