5 najvećih trendova kod manikura koji će biti najpopularniji u 2024.

Duboke crvene boje trešnje i merlota bit će popularne kada uđemo u 2024., a crvene boje rajčice i poštanskog sandučića dominirat će ljetnim mjesecima.
Vidi originalni članak

Uzbudljiva godina je pred nama, a s njom dolaze i fantastični trendovi u svijetu manikure koji će osvježiti naše nokte i unaprijediti naš stil. Prateći najnovije modne piste i inspiraciju s globalnih beauty ikona, otkrivamo koje će manikure krasiti 2024. godinu te donosimo najveće trendove koji će zasjati na vašim noktima.

Crveni preporod
Crveni nokti nisu novost. Zapravo, crveni nokti su trend noktiju s više od stotinu godina povijesti, ali nakon što su zadnjih nekoliko godina vjerojatno bili u drugom planu, ponovno će zauzeti središnje mjesto s modernim oživljavanjem 2024., nakon što je nijansa viđena na svim modnim pistama i noktima slavnih osoba. Savršeno funkcionira za sva godišnja doba, jer je bezvremenska. Duboke crvene boje trešnje i merlota bit će popularne kada uđemo u 2024., a crvene boje rajčice i poštanskog sandučića dominirat će ljetnim mjesecima. I 2024. ćemo vidjeti malo uzdizanje naših crvenih manikura, s kromom, glazurama, mat finišima i visokim sjajem.

Balletcore
Balletcore estetika porasla je još više tijekom 2023., donoseći sa sobom nježno ružičaste boje, detalje mašnica i svilenkaste završne obrade, a nastavit će se i u 2024. Suptilno i kremasto ružičaste, matirane gole boje i mliječno bijele u kratkim, čistim oblicima bit će još popularnije. Trend je koji je najlakši za nositi, pristaje uz svaki ton kože i ne vide se previše ako vam se okrzne. Uključuje sve nijanse prozirne ružičaste, ali osim lijepe baletne ružičaste baze, ovaj trend ima prostora za nešto personalizacije. Vidjet ćemo nadogradnju trenda 2024., s baroknim ukrasima, glaziranom završnom obradom i sitnim ukrasima poput mašni, cvijeća i dragulja.

Krom
Za maksimaliste, krom će uskoro postati puno popularniji, Kromovi su sada već veoma popularan izbor kod manikure i ne idu nikamo. Vidjeli smo kako su kromirani akcenti uzeli maha 2023., ali 2024. će to učiniti korak dalje. Možemo očekivati potpune 3D kromirane manikure, posebno u srebrnoj boji, na tamnoj podlozi. Možete dodati dimenziju igrajući se nail artom kako biste stvorili teksturu. Krom u stilu lave koji kaplje po noktu bit će posebno popularan.

Američka manikura
Francuska manikura učvrstila je svoj kultni status, ali povratna izvedba ponovno izaziva veliku popularnost. No, mnogi se sada odlučuju za američku manikuru, koja je nostalgični trend iz razdoblja 90-ih i 2000-ih. To je mekša, prirodnija verzija francuskog manija, stvorena s mekim bijelim vrhom umjesto svijetlobijelim. Ovo je laskavo za sve tonove kože i tipove noktiju.

Smeđe boje
Smeđa je bila nijansa iznenađenja za jesen-zimu nakon što su se latte nokti pretvorili u mocha nokte, ali neutralna će ostati s nama, nudeći nam chic, jednostavnu nijansu u 2024. Ako se želite odmaknuti od ugodnijih nijansi, vidjet ćemo da u mješavinu ulaze nijanse hladnih nijansi i badema, no čokoladno-mliječni nokti posebno će biti glavni, prema stručnjacima Beauty Pie-a koji su izračunali brojke. Čokoladno-mliječni nokti zabilježili su porast od 1350% u Google pretraživanjima, u usporedbi s prije šest mjeseci, što ih čini novim trendom.

Minea za nastup odabrala mini šljokičastu haljinu, a Ivana Banfić midi model s efektnim plavim stakalcima
Simpatična Ivana u pomaknutoj klasici: 'Crvenu sam odabrala jer je to boja Božića, a ovo su takvi dan'
Cool par prošetao crnu od glave do pete i pokazao da monokromatski stajlinzi nikako nisu monotoni
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".