5 najprodavanijih pudera na web shopu kojeg Hrvatice obožavaju: Bez obzira na tip kože, pronaći ćete svog favorita!

Zavirili smo u Notinovu sekciju najprodavanijih make up proizvoda i izdvojili pet najtraženijih pudera
Vidi originalni članak

Puder je jedan od beauty saveznika bez kojeg je kozmetička torbica mnogima nezamisliva, bilo za svaki dan ili za neke svečanije prigode. Međutim, pronaći savršeni puder nije jednostavno jer postoji nekoliko "zahtjeva" koje svaki puder mora zadovoljiti. Ne smije "skliznuti" s lica niti na licu stvoriti osjećaj maske, već djelovati prirodno.

Tekstura treba biti lagana, nijansa slična tonu i podtonu naše kože, ne smije izazivati iritacije na licu... Tome još možemo dodati i cijenu jer smo uvijek u potrazi za pristupačnim i učinkovitim proizvodima.

Iz tog smo razloga zavirili na Notino, i to na sekciju najprodavanijih make up proizvoda i izdvojili najtraženije pudere. Bez obzira na tip kože, sigurni smo da ćete u top 5 favorita pronaći nešto za sebe. 

5. Gosh Mineral Powder, 10,50 eura

Za ovaj mineralni puder kažu da pruža srednju ili potpunu prekrivenost, ovisno o tome što preferirate, a ako niste ljubiteljice sjaja, oduševit će vas što ostavlja mat finiš. Lagano se nanosi kistom i ima satensku strukturu, a velika je prednost što izgleda vrlo prirodno. 

4. Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Mini, 19,40 eura

Putna verzija kultnog pudera stalne u svako kozmetičku torbicu, a beauty entuzijastice ga obožavaju jer ne "klizi" s lica tijekom cijelog dana, matira kožu te je vodootporan. Na licu ne stvara osjećaj "maske", nego djeluje jako prirodno.

3. Max Factor Panstik, 5 eura

Super-praktično rješenje je puder i korektor u jedno koji dolazi u kremastoj strukturi i ima visok stupanj prekrivanja. Vrlo se lako nanosi, dugo traje na licu i savršeno ujednačava ten. 

2. Rimmel Stay Mate puder, 2,80 eura

Borite li se s dosadnim sjajem, isprobajte pristupačan puder za kojeg kažu da kontrolira sjaj kože i do 9 sati, smanjuje vidljivost pora, a na licu je lagan zahvaljujući teksturi koja se stapa s kožom.

1. Max Factor Cremme Puf, 8,10 eura

Riječ je o puderu za sve tipove kože za kojeg kažu da joj daje baršunast izgled. Upija višak masnoće, matira kožu i tenu daje besprijekoran izgled. 

Kako nositi kožnu minicu u dnevnim izdanjima ili isfurati cool kombinezon, znaju divne frendice sa špice
Dugo nismo vidjeli ovako cool hlače na zagrebačkoj špici: Prepišite modne ideje ljepotice super stila
Frizura koja se šiša tako da kasnije ne zahtijeva previše stiliziranja, a izgleda jako chic

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".