4 najveća jesenska make up trenda

FOTO: Burberry FOTO: Burberry FOTO: Burberry
Neonski ruževi, plavi eyeliner i neograničene količine bronzera spremit ćemo u ladicu do sljedećeg ljeta. Donosimo vam nove makeup trendove koje možete isprobati ove jeseni..
Vidi originalni članak

Novo / stara kombinacija - Crni eyeliner i nude ruž

Kombinacija koja nikada ne izlazi iz mode zasigurno je nude ruž i crni eyeliner. Ove jeseni poznata kombinacija malo je drugačija. Umjesto klasičnog poteza eyelinerom, predlaže se nanošenje crnog tuša uz liniju trepavica no za razliku od prijašnjih sezona ta linija nemora biti precizna. Štoviše preporuča se da se ona blago razmaže kako bi se postigao seksi i tajanstveni pogled. Cijeli look će upotpuniti ruž boje mesa.

Blago sjajna koža

Sigurni smo kako ste već puno puta čuli za popularni "no makeup look". Prirodni izgled u kojem koža ima zdravi sjaj i ove sezone bit će apsolutni hit. Kako bi zavarali okolinu i kako bi vaša koža izgledala kao da svaki dan imate 10 sati beauty sna u pomoć stižu highliteri. U odnosu na prije nekoliko godina ponuda highlitera je velika i sigurno ćete pronaći nešto za sebe i svoj novčanik.

Foto: Burberry

"Debele" obrve

 Vremena tankih obrva daleko su iza nas. Popularna manekenka Cara Delevigne jedna je od zaslužnih za povratak debelih obrva. Ukoliko imate prirodno tanke dovoljno je da obrve rasčešljate i popunite ona mjesta gdje su one rijeđe.

  Rokerski smokey eye

 Dobar smokey eye nikada ne izlazi iz mode. Ove jeseni umjesto crne nijanse možete isprobati smeđu. Cijeli look izgledat će puno prirodnije al neće gubiti na seksipilu. Za situacije u kojima nemate dovoljno vremena za blendanje sjenjila a svejedno želite postići sličan efekt možete pokušati sa jednostavnim trikom u kojem je potrebno nanijeti masniju crnu olovku na kapke i ispod njih te ju lagano razmazati. Efekt je vrlo sličan ako ne i bolji nego sa tradicionalnim smokey eyesom.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".