24 godine nakon legendarne reklame na Times Squareu, Ljupka s kćeri raznježila je mnoge u novoj kampanji za isti brend

Pantene i Ljupka Gojić Mikić nastavljaju dugogodišnju suradnju, a u kampanji po prvi puta sudjeluje i Ljupkina najstarija kći Jana Sienna Mikić.
Vidi originalni članak

Iako su iza naše proslavljene manekenke Ljupke Gojić Mikić brojne velike kampanje, jedna od onih koje se pamte i koja ju je lansirala u sam vrh svjetskog modelinga svakako je kampanja iz 1996. godine, kad je bila zaštitno lice Pantenea. Ljupka je tad krasila billboarde na Times Squareu, a suradnja je kasnije nastavljena i u Hrvatskoj.

Više od dvadeset godina od legendarne reklame, Pantene je ponovno angažirao Ljupku, no ovog puta željeli su podsjetiti na važnost, toplinu i snagu odnosa između majki i kćeri pa se Ljupka pojavljuje u društvu najstarije kćeri Jane Sienne

Moja najljepša uloga u životu je uloga modela, ali ne onog na modnim pistama već životnog modela i uzora svojim kćerima. Ženska snaga je u ženama koje nas okružuju, to je i meni samoj bilo jasno prilično rano. Moju je karijeru odmah na početku obilježila i suradnja s Panteneom, brendom koji osnažuje različitost i pomaže da nam lijepa i zdrava kosa daje snagu i samopouzdanje u svim životnim fazama. Jana Sienna i ja smo uživale snimajući kampanju „Snaga je u nama“ što se i vidi iz fotografija te vjerujem da smo uspjele izraziti taj poseban osjećaj i povezanost majke i kćeri, izjavila je Ljupka Gojić Mikić.

Iz Pantenea su rekli kako s ponosom predstavljaju kampanju "Snaga je u nama" jer njome žele podsjetiti na generacije žena koje su utjecale ili utječu na naše živote i na naše izbore. Ljupka i Jana Sienna bile su njihov prvi odabir jer predstavljaju tu neraskidivu poveznicu i modnu zaigranost koja, kako kažu iz Pantenea, od najranije dobi započinje upravo kosom

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".