2022. u znaku plave kose? Pogledajte kakve trendove najavljuje vlasnica popularnog zagrebačkog salona

Kosu je najbolje, kažu, osvježiti pramenovima razigranih tonova koji daju efekt prirodnog izgleda
Vidi originalni članak

Dok radite planove za novu godinu koja je tek počela, zašto ne biste krenuli od svježe frizure?! Razgovarali smo s Arijanom Barić, vlasnicom walk in salona Vikler i ruž i saznali koje će biti najtraženije frizure  i boje kose u 2022. godini.

- Boje kose zapravo nikad ne izlaze iz mode. Naravno, nijansa može imati svoj trenutak dok se ne pojavi nova najtraženija boja, ali ono što je važnije od praćenja trendova je pronaći boju koja vam odgovara i njegovati kosu profesionalnim tretmanima. Kod nas u Vikleru i ružu i dalje ističemo kako je najbolje kosu osvježiti pramenovima, razigranih tonova koji daju efekt prirodnog izgleda, dakle nisu skroz od korijena - govori Barić i najavljuje da će ove godine dominantne biti plavuše, u svim nijansama:

- Ti svijetli tonovi su savršeni pogotovo za zimu, osjenčene kose koje dodatno posvijetle lice imaju i anti age učinak koji svi želimo. Tu ne bih izdvajala hladne ili tople tonove već apsolutno sve blond. 

Barić naglašava kako su u salonu kreirali svoju paletu Vikler i ruž boja, a posebno im laska što su prepoznati kao salon koji je specijalist za plavuše. Među popularnijim tonovima su Russian ice, Cream pearl i Desert sand.

- Kada je u pitanju šišanje, često se žene nećkaju oko diranja dužine, zato predlažemo kreiranje slojeva kako biste dodali suptilan, seksi pokret, a da pritom kosa ne bude skraćena. Dajte svom frizeru do znanja da želite zadržati svoju duljinu, ali želite više živosti. Dakle i dalje su u trendu “meki” rezovi i lagano slojevito šišanje te ‘curtain’ šiške. Ove godine nosit će se zaglađene frizure, naglašenog volumena i elegantne što je lagano stilizirati i kod kuće.  Ako nemate prirodnog volumena ne brinite, možete ga postići ekstenzijama koje su sve kvalitetnije na tržištu, a mi smo u salonu primijetili da žene više pate za volumenom kose nego dužinom - pojasnila je vlasnica Viklera i ruža. 

 

Izabrani najbolji ženski i muški parfemi u 2021.: Nalazi li se i vaš mirisni favorit među njima?

Kanađanka hrvatskih korijena zvijezda je društvenih mreža: Upoznajte Katarinu, zovu je viralnom kraljicom "hackova"

Što birate, buce ili "marte"? Stajliš par sa špice zna koji su modeli čizama već sezonama među najpopularnijima

Hijaluron, vitamin C, retinol: Dermatologinja odgovara na pitanja o sastojcima s kojima se stalno susrećemo u beauty rutini

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".