2021. bit će u znaku frizure koja pristaje mnogima, a jako je jednostavna za održavanje

Ako želite izbjeći česte odlaske u salon, najbolje da odaberete srednje do duge šiške jer, kako tvrdi frizer, klijenti s takvom dužinom u salon dolaze tek jednom u šest mjeseci.
Vidi originalni članak

Nova godina sa sobom često nosi i želju za promjenom, a kad je riječ o frizurama, uvijek nam se po glavi motaju šiške. Jedno od najvećih beauty pitanja uvijek je ošišati ih ili ne jer šiške sa sobom nose i brigu, a mnogi nerijetko požale što su ih ošišali. Baš zato što ih nije jednostavno održavati, razveselio nas je trend koji se iz 2020. preselio u novu godinu. Riječ je o curtain šiškama koje je jednostavno održavati, a posebne su i po tome što pristaju različitim oblicima lica. 

Riječ je o šiškama koje nisu guste kao klasične te ne prekrivaju cijelo čelo, već se nalaze po strani, a često su i nešto duže od tipičnih šiški. Sal Salcedo, jedan od najpoznatijih frizera u Los Angelesu, za Glamour je rekao kako su curtain šiške jako svestrane jer se mogu staviti sa strane kako bi otvorile lice, a istovremeno se mogu "razbarušiti" po čelu, ako želite nešto zatvoreniji izgled. Zahvaljujući dužini, ovakav tip šiški ima moć i naglasiti obraze, a jako su popularne jer ne zahtijevaju česte odlaske u frizerski salon, već su vrlo jednostavne za održavanje. Također, njihovoj popularnosti doprinosi i činjenica da lijepo uokviruju lice. 

Ako želite izbjeći česte odlaske u salon, najbolje da odaberete srednje do duge šiške jer, kako tvrdi frizer, klijenti s takvom dužinom u salon dolaze tek jednom u šest mjeseci. 

Ako možda razmišljate o bobu, izdvojili smo super ideje kojima se možete inspirirati

FOTO: Instagram @xeniaadonts FOTO: Instagram @vanessaevelynh FOTO: Instagram @kaiagerber FOTO: Instagram @taylorlashae FOTO: Instagram @vikyandthekid FOTO: Instagram @theannawintour FOTO: Instagram @brittanyxavier FOTO: Instagram @zoeydutch FOTO: Instagram @marylawlesslee FOTO: Instagram @lucyhale FOTO: Instagram @karliekloss FOTO: Instagram @jjmorrow FOTO: Instagram @emmaroberts FOTO: Instagram @dualipa FOTO: Instagram @chloehelenmiles FOTO: Instagram @brielarson FOTO: Instagram @anhcotran FOTO: Instagram @anhcotran FOTO: Instagram @amandajsmart FOTO: Instagram @alexachung

Mateja Sučević je novo lice s naslovnice Diva magazina, koji izlazi ekskluzivno uz Večernji list, u subotu 9. siječnja.  

 

Jednostavno i efektno: Zanosna brineta sa špice nosi kombinaciju koju cure obožavaju iz sezone u sezonu
Dugo nismo vidjeli ovako dobro odjevenog frajera: O trapericama poput njegovih vlada podijeljeno mišljenje
'Način na koji se odijevam nekome može biti neobičan, ali mene to ne brine. Odijevam se za sebe, ne za druge'
Nova godina, novi imidž: Isprobajte frizuru koju frizeri najavljuju kao jedan od najvećih hitova 2021.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".