12 nijansi lakova za nokte koje možete isprobati ovog proljeća po preporuci vlasnice popularnog zagrebačkog salona

Ivana Kovačić iz zagrebačkog salona Manos ima prijedloge za najljepše proljetne manikure
Vidi originalni članak

Vrijeme je za proljetnu čaroliju na noktima! A što će se nositi u toploj sezoni pred nama, dobro zna Ivana Kovačić, vlasnica omiljenog zagrebačkog salona Manos. Vrijeme je, kaže, za bogate kremaste nijanse koje će zaokružiti svaku proljetnu kombinaciju. 

- Ovog su proljeća nokti vrlo njegovanog izgleda i jednostavnog oblika. Cijeni se što prirodniji, njegovani izgled. Prirodni nokti savršeni su za svaku priliku, a u slučaju neke svečanost ili izlaska dovoljno ih je ukrasiti lakom za nokte. Tada je najbolje da su kratki ili srednje dužine, ravni ili blago zaobljeni - najavljuje Ivana. Ipak, ako ne možete zamisliti nokte bez veselih boja i prekrasnog sjaja, vlasnica Manosa ima nekoliko trendi prijedloga. 

Poigrajte se, predlaže Ivana, s jednom, dvije ili više nijansi na noktima. Birajte između baby ružičaste Pixel Dust, svjetlucavo ružičaste Racing for Pinks i kremastih punih nijansi sa sjajem koje donosi Quest for Quartz iz kolekcije XBOX brenda OPI. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OPI (@opi)

Preferirate li jarke boje, svoje ćete favorite pronaći u tri genijalne nijanse - mješavini ružičaste, koralne i svjetlucave grimiznocrvene nijanse. Radi se o OPI nijansama Suzi is My Avatar, Trading Paint i Heart and Consoul koje će biti super točka na "i" i najjednostavnije odjevne kombinacije. 

Ljubiteljice zelenih i plavkastih nijansi, na "svoje" će doći s dvije izvrsne nijanse, pastelno zelenom i nijansom kadulje koja "naginje" plavim tonovima - The Pass iz Always Greener i Sage Simulation

Tu je i jedna plava te paleta ljubičastih nijansi s četiri tona koja ne mogu proći nezamijećeno: You Had Me At Halo, Cant't CTRL Me, N00berry i Achievement Unlocked, gdje se sreću, kako kaže Ivana, "digitalna lavanda i futuristički pastel". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OPI (@opi_professionals)

 

 

Njezine nas odjevne kombinacije uvijek osvoje: 'Kaput je star pedesetak godina, svekrvin je'

Zavirili smo u Zarin odjel s posebnim cijenama i pronašli super stvari već od šezdesetak kuna

Najljepši street style prizori sa zagrebačkih ulica u kojem glavnu riječ imaju ljubavni parovi ❤️️

I dan poslije priča se o vjenčanici Hane Huljić: Model "golih" ramena zaokružila je pomno odabranim detaljima

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".