100 potpuno novih Urban Decay ruževa

Ako vaša omiljena nijansa ruža dolazi iz radionice Urban Decaya preporučamo da si što prije osigurate malenu zalihu jer ovaj brend iz prodaje povlači baš sve već postojeće nijanse...
Vidi originalni članak

Urban Decay dobro je poznato ime u svijetu šminke, mode i ljepote a neki od njihovih proizvoda s razlogom imaju kultni status. Njihovi su ruževi oduvijek na glasu kao izrazito pigmentirani a nedavno predstavljena linija Revolution Matte ruževa naišla je na ekstremno pozitivne kritike. Upravo zbog toga obožavatelji su ostali u šoku kada je ovaj brend objavio kako iz prodaje povlači baš sve postojeće nijanse ruževa. No iz UDa poručuju da nema mjesta panici. 

Uzbudljiva nova kolekcija imena Vice sadrži čak 100 novih nijansi ruževa od kojih su neke već postojeće nijanse s dorađenom formulom a na oduševljenje obožavatelja vraćaju se i neke limited edition nijanse. Ruževi Urban Decaya predstavljeni su u New Yorku a na njoj je prisustvovala i uvijek atraktivna Ruby Rose koja je zaštitno lice kolekcije. Svi uzvanici dobili su PR paket sa svim nijansama stoga ubrzo očekujemo reakcije i kritike na ovaj šokantni potez poznatog brenda.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".