100% Moschino! 100% SVJEŽE! 100% PINK!

Priča o sada već svjetski poznatom mirisu koji svojim izgledom podsjeća na sredstvo za čišćenje stakla, prelazi na sljedeće poglavlje...
Vidi originalni članak

Moschino PINK FRESH COUTURE  je novi i svježi, cvjetni miris za nju. Potpuno novi predmet želje, interpretacija originalnog mirisa na ugodan i osvježavajući način u novoj trendovskoj boji.

BOČICA I PAKIRANJE

Jedinstvena bočica, izrazito sjajna, koja je već ostavila neizbrisiv trag. Za novi ženstveni i zabavni izgled, bočica i pakiranje su svijetlo ružičaste boje, izražavaju duh modne kuće Moschino. Pakiranje je moderno i elegantno. Upadljiva ružičasta boja je stilizirana trakom u srebrnoj boji za dodir sofisticiranosti, tipičnoj za visoku modu.

MIRIS

Bujan i kristalni miris koji odmah otkriva zavodljivi spoj pjenušavih i ženstvenih nota. Svježi ružičasti grejp i dodir crnog ribiza igraju se s  nevinim i svijetlim notama đurđice. U srcu, cvjetne note divlje ruže i ružičastog zumbula obojene su s hrskavim i sočnim zrncima šipka. Intenzivna baza sadrži note cedra, ambroxa i mošusa koje ostavljaju neodoljiv i senzualan trag.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".