10 najprodavanijih maskara na popularnom domaćem web shopu: Pronađite svog favorita već od 17 kuna!

Ovog smo puta zavirili u Notinovu sekciju najprodavanijih make up proizvoda i izdvojili 10 najprodavanijih maskara
Vidi originalni članak

Jedan od popularnijih beauty web shopova među Hrvaticama je i Notino koji je odlična riznica dekorativne i preparativne kozmetike te parfema. U svojoj ponudi imaju široku paletu kultnih i nekih manje poznatih brendova, a hit je među beauty entuzijasticama jer omiljeni favoriti iz svijeta ljepote često dolaze po pristupačnijim cijenama na sniženju. 

Ovog smo puta zavirili u Notinovu sekciju najprodavanijih make up proizvoda i izdvojili 10 najprodavanijih maskara. Svi znamo koliko je zahtjevno pronaći idealnu maskaru koja ne stvara grudice, daje wow-efekt trepavicama i, poželjno, pristupačne je cijene. Odlična je vijest što ni jedna od 10 najprodavanijih maskara na Notinu trenutno nije skuplja od 100 kuna. Donosimo ih u nastavku. 

10. L'Oreal Paris Telescopic False Lash

Maskara se trenutno nalazi na fantastičnom sniženju pa je, umjesto osamdesetak kuna, za nju potrebno izdvojiti 45,35 kuna. Opisana je kao maskara sa specijalno oblikovanom četkicom koja jamči ravnomjerno nanošenje boje, bez sljepljivanja. 

9. Lancome Lash Idôle

Još se jedna maskara nalazi na super sniženju pa putno pakiranje Lancomeove maskare košta 97,79 kn, što nje sniženje od 53 posto. Maskara naglašava volumen trepavica i uvija ih, a jedinstvena je po gel teksturi koja ne opterećuje trepavice, već ih podiže i uvija. 

8. L'Oreal Paris False Lash Bambi Eye

L'Orealov hit trenutno je snižen 27 posto i košta 68,50 kuna. Kažu kako očima pruža efekt umjetnih trepavica, a inovativna četkica omogućuje maksimalnu duljinu, uvijanje i super volumen trepavica. 

7. Catrice Glam & Doll False Lashes

Maskara od tridesetak kuna izvrstan je odabir za one koji žele efekt umjetnih trepavica, i to sa samo jednim slojem nanošenja. Trepavice neće biti slijepljene, nego razdvojene i počešljane zahvaljujući vlaknima četkice, a pigment osigurava bogatu crnu boju i sjaj. 

6. Maybelline The Classic

Bez grudica, s bogatim volumenom i za ljubiteljice klasike - tako se najbolje može opisati ovaj Maybellineov klasik čija je cijena 17,35 kuna jer je snižen 40%. Za nju kažu da omogućava do tri puta punije trepavice u samo jednom potezu. 

5. Maybelline The Colossal 100% Black

Na popisu najprodavanijih našao se još jedan Maybellineov klasik, čija je cijena na sniženju 34,08 kuna, što je ušteda od 28 posto u odnosu na originalnu cijenu. Opisana je kao maskara s kojom možete zaboraviti na grudice i na razmazivanje, a trepavicama daje maksimalan volumen. 

4. L'Oreal Lash Paradise

Tražite li maskaru koja daje intenzivan volumen i ultra dugačke trepavice, razmislite o L'Orealovom hitu koji se trenutno nalazi i na popustu od 40 posto pa je za njega potrebno izdvojiti 60,50 kuna. Opisana je kao maskara sa specijalno kreiranim četkicom koja jamči preciznu aplikaciju jer ima više od 200 pojedinačnih vlakana koja obuhvaćaju svaku trepavicu. 

3. Bourjois Volume Glamour

Maskara ima prirodni vosak i silikonski kaučuk koji je zaslužan za jačanje trepavica. Uz to, daje im sjaj i dvostruki volumen, kažu kako s njom nećete imati problema s trušenjem zahvaljujući učvršćujućem učinku. Trenutna cijena maskare je 31,40 kuna jer je snižena 35 posto. 

2. Max Factor 2000 Calorie

Za beauty hit s potpisom Max Factora kažu kako daje do 300% više volumena i dramatičan izgled, i to nakon nanošenja samo jednog sloja. Četkica je gusta i klasična, pigment intenzivno crn, a cijena maskare je 45 kuna. 

1. Maybelline Lash Sensational

Prvo je mjesto zauzela jedna od najpopularnijih Maybellineovih maskara koja omogućava raskošne i dugačketrepavice. Opisana je kao maskara koja stvara efekt lepeze na trepavicama, zahvaljujući i jedinstvenoj četkici koja ima deset slojeva dlačica pa dopire do svake trepavice. Ovaj se beauty hit trenutno nalazi na sniženju pa je njegova cijena 44,45 kuna. 

 

'Došla sam u Zagreb proslaviti 51. rođendan! Volim se odjenuti ludo i otkačeno, a čizme bih nosila i po ljeti!'

Dobar je stil nasljedan: Tata i kći prave su zvijezde špice, ona u it čizmama, a on u kožnim hlačama i cool džemperu

Svakih 8 sekundi proda se jedno pakiranje ovog beauty "čarobnjaka": Licu pruža sjaj i zdrav izgled

Tko je za buhtle s višnjama i Nutellom? Imamo recept zbog kojih će nestati u trenu!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".