5 trendy proljetnih frizura

Znamo koliko frizura može nadopuniti svaku kombinaciju, a u proljeće dobivamo taj poseban poriv da napravimo nešto sa svojom kosom nakon duge, hladne i beživotne zime...
Vidi originalni članak

Čim sunce zasja i temperatura se podigne, dobijemo dodatan poriv da unesemo malo više truda u sve, pa tako i u našu frizuru. Streetstyle i lookovi s modnih pista prepuni su zanimljivih frizura i novih trendova u svijetu kose. Donosimo nama pet najzanimljivijih frizura za ovo proljeće koje će vas inspirirati. 

U zadnje vrijeme smo na društvenim mrežama vidjeli mnoge fashionistice, blogerice i celebove koji su isprobali trend pletenice, a njima možete "začiniti" i nemarno svezanu punđu za chic look.

Trend "kose s plaže" poznat je već dugo, no kao i uvijek, vraća se svake proljetne sezone. Malo spreja s morskom soli te sušenje na zraku i dobit ćete tu predivnu ljetnu teksturu kose. 

 Visoki razbarušeni rep veliki je hit ove sezone, a njime možete postići i blag efekt faceliftinga.

 Punđica na vrhu glave s ostatkom raspuštene kose "it" je frizura ovog proljeća. 

Razbarušeni bob, bio dulji ilik kraći, lak je za održavanje i izgleda veoma chic. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".